HØSTFERIE

ÅÅH, DET ER SÅ DEILIG MED HØSTFERIE NÅ! Kan tippe nesten alle bloggere har "høstferie" til overskrift, right? haha. Hvertfall, i dag sluttet vi klokken to på skolen, og jeg fikk meg såvidt hjem pga vinden. Det er faktisk helt sykt hvor mye vind det har vært ute i dag, og i natt. Jeg stod opp til glassbiter som lå overalt utforbi, av et glassbord som hadde knust.

Nå er det faktisk bare tre dager til jeg får besøk fra Trondheim, jeg gleder meg såå mye. Skal bli helt fantastisk å se henne igjen ♥ Hva skal dere i  høstferien?
3 kommentarer

Matilde Gjesdal

04.10.2013 kl.21:08

Er sååååå digg med ferie!

Helene

05.10.2013 kl.02:11

Hei!! Jeg vil helt til å begynne meed si at dennne bloggen er til drit stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de flinkeste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være mega snill å dele den på bloggen??? :-3 Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du oppdaterer enormt ofte fremover!

Ånesten<3

05.10.2013 kl.09:57

God høstferie, Matilde! <3

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

her kan du skrive hva du vil


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits