six days to go

Heia ♥ Tenk dere, i dag er det bare seks dager igjen til jul, og en å en halv dag til juleferie! Tiden går så sykt fort, hele det her året har gått drit fort, faktisk. Kjenner jeg begynner å grue meg til å gå videre på vg2, jeg har ingen anelse om hva jeg vil bli innen helse, men har tenkt litt på hud da.. 

HVERTFALL, er jeg den eneste som ikke har begynnt med en eneste en julegave enda? Haha, føler meg så treig. Tenkte å dra inn til byen på lørdag å få alle gavene unnagjort. I morgen har jeg faktisk bursdag, blir endelig 16. De fleste tenker vell at det suger å ha bursdag så sent? Det er faktisk mange gode ting med det og, desember blir den beste månden, jula er nære, du får mange gaver på kort tid, haha jeg elsker det. Nå nettopp bestillte jeg og pappa en ny iphone til meg, siden jeg mista både min to års gamle iphone 4, og min seks månders gamle iphone 5 i do. Jeg har veldig lykke i hverdagen ser dere :):) Denne gang ble det en iphone 5s, som jeg ikke klarer å vente på, JEG ER HEKTA PÅ IPHONE, klarer ikke å leve uten. Nå lever jeg med en klossete nokia mobil, my luck.


Noen som gleder seg til jul elleeer?? 

ønskelise 2013


♥ michael kors lommebok ♥ Iphone 5s diamant deksel ♥ too faced sweet heart beads ♥ the balm bahama mama ♥ macbook cover ♥ Raulp Lauren skjorte ♥ micheal kors klokke ♥

Ønsker du deg noe av det samme?

ups

Heei ♥  Okei, jeg VET jeg suger i det her. Helt pludselig blir jeg helt gal og bare må blogge, og når jeg starter og har blogget litt går motivasjonen såå dypt ned så det går ann til, kødder ikke. Denne gang skal jeg prøve så godt jeg kan, jeg lover. Om det er noe dere vil jeg skal blogge om, skal jeg selfølgelig prøve å få det til! Glemte forresten å legge ut videoklipp videoen, derfor blir den nok lagt ut i morgen!

I dag er det forresten bare åtte dager igjen til jul, harregud som tida flyyr. På torsdag har jeg og bursdag, endelig 16 haha. Stakkers meg den dagen alle 97ere fyller 18 og jeg sitter igjen som 17.. Jaja, blir hvertfall senere 30. 

 

Noen forslag til hva jeg kan blogge om? tar imot alt :) 

Blondie.. again

Hei! Ups... sorry for null blogging på to dager, har vært sykt travel med skole, bursdagsfering med familien osv. Men NÅÅ skal jeg prøve å skjerpe meg, lover. 

I dag var jeg hos frisøren og fikk stripet håret mitt tilbake til blondt. DESVERRE fikk jeg bare tatt et bilde før kameraet mitt gikk tomt for strøm. Bilde fikk en grøn-ish farge, som det ikke gikk å redigere bort. Derfor redigerte jeg det til svart/hvitt, haha ikke at det viser så mye da men... ;);) Viser bedre senere!


fint hæ

 

soon christmas

Hei! Ååh, dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til jul nå. Det har kommet litt snø her, gatene, kjøpesentrene osv har blitt pyntet med fine julelys, og i dag er det faktisk bare en månde til jul. Desember er absolutt min favoritt månde, uten tvil! 

I morgen på skolen skal vi ha julebakst i mat & helsen, det blir såå koselig ♥ Synn at jeg mistet iphonen min i do, og ikke får tatt noen snapchater/instagrambilder/twittre osv da. Kødder ikke, føler meg HELT lost. Får ønske meg ny iphone til jul da. Laget forresten en julebakrunn- ish til macbooken min, har kommet i julestemning allerede jeg, haha. DECEMBER, COME FAST!!! 

tilbake

HEEEI ♥ Okei, jeg kan vell bare starte med å si jeg er tilbake? Klarer aldri å unngå å la vær å blogge, av en eller annen grunn. Trodde jeg hadde sluttet for godt nå... uten og si ifra, wuups. I det siste, siden høstferien har jeg hatt besøk av en vennine fra Namsos (ved Trondheim). Det var så utrolig koselig! Satt sammen en video som jeg la ut på youtube, deler den og her. Håper dere liker den! 

hva synst dereee?

HØSTFERIE

ÅÅH, DET ER SÅ DEILIG MED HØSTFERIE NÅ! Kan tippe nesten alle bloggere har "høstferie" til overskrift, right? haha. Hvertfall, i dag sluttet vi klokken to på skolen, og jeg fikk meg såvidt hjem pga vinden. Det er faktisk helt sykt hvor mye vind det har vært ute i dag, og i natt. Jeg stod opp til glassbiter som lå overalt utforbi, av et glassbord som hadde knust.

Nå er det faktisk bare tre dager til jeg får besøk fra Trondheim, jeg gleder meg såå mye. Skal bli helt fantastisk å se henne igjen ♥ Hva skal dere i  høstferien?
2 cool 4 school

HELLOOO! Right now, sitter jeg på skolen og egentlig ikke gjør noe som helst. I dag skal vi gå helt til klokken tre, er såå slitsomt med lang dag. Etter skolen drar jeg og Malin en liten tur innom M44 på carlings, skal bare kjøpe en bukse der haha. KUN én dag igjen til høstferie nå! 


oh helloooo BACK.... again

♥ Hei, dere. Pludselig stoppa jeg bare å blogge, helt tillfeldig. Vet ikke hvorfor egentlig, tror jeg ble enoormt lei av en slags grunn jeg ikke vet selv. Jeg har tenkt på å begyne å blogge igjen, sykt lenge. Derfor har jeg bestemt meg for å starte igjen! 

Om bare tre dager til er det høstferie, det skal bli så utrolig godt nå som jeg er ekstremt skolelei. Det tror jeg nok alle er. I høstferien får jeg besøk av min bedre halvdel, Malin Skauge. Det skal bli så herlig å se henne igjen, etter fem månder! Hva skal dere i høstferien?


bad weather

Helluuu ♥ Nå sitter jeg i senga mi og slapper heelt av, kom nettopp hjem fra Oslo. Kom hjem til det perfekte været:):) Lyn og torden. Som jeg har lagt merke til har det vært dårlig vær i hele dag på jæren? Strømmen ogsånt har visst gått rundt forbi. Kødder ikke, det var et dritt stort lyn nettopp, der vi kunne se mønsteret på lynet. Jeg støkker på hver eneste blink som kommer, er livredd. Alt topper jo med at de har meldt lyn og torden fra nå og utover natta, GREAT. Kommet ikke til å sove inatt jeg. Noen andre som har dårlig vær? 

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2013
legg meg til som venn

Heisann! Jeg er en jente på 15 år og bor på en liten plass på jæren som heter Nærbø. På fritida spiller jeg fotball og er med venner :-) Husk; jeg kommenterer ALLTID tilbake


Kontakt


Mateblogg@hotmail.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits