my summer holiday

 Heia! Okei, først å fremst må jeg bare si; Elak Elak, er definitivt den sangen som minner meg mest om alt i denne sommerferien, haha. Anyways, tenkte bare jeg kunne lage et innlegg om min sommerferie, egentlig har jeg ikke gjort så altfor mye, men har gjort noe da :-)

Camping med Malin: I nesten begynnelsen av sommerferien var jeg med vennina mi til campingplassen deres, der tok vi ut med båten, solet oss, sov under åpen himmel, tok årets første bad, osv. Er alltids koselig med en campingtur om sommeren der du bare kan slappe helt av, eller hva? 







Gothia cup i Sverige: Den cupen der er noe av det beste jeg har vært med på, sånn helt seriøst. Vi ble kjent med utroolig mange folk som bodde på samme skole som oss, fra både Kosovo, Tyskland, England og Sverige. Er det noe som jeg alltid kommer til å huske, så er det gothia cupen! Åh, nå vil jeg tilbake. Savner folka så syykt mye, dere aner ikke. Var en helt syk åpningssermoni og, har video fra nesten hele, så kanskje jeg kan sette i sammen en video fra hele gothia cupen om dere vil? 

Senere i sommer skal jeg til dyreparken i Kristiansand, så kommer min aller beste trønder venn Malin, her til Stavanger ♥ Blir så utrolig godt å se henne igjen, har savnet henne masse! (Om dere lurte, ble vi kjent gjennom Norske beliebers, som ble videre til skype også møttest vi den 17. april utenfor telenor arena og gikk sammen inn på konserten, kan kanskje skrive mer om det når hun kommer!) 

Hva har DU gjort i sommerferien?

rainyyy day

Helloooo! Nå sitter jeg her med Marit, og skal sove over hos henne i natt. I dag har vi egentlig ikke gjort så veldig mye, var med et par folk tidligere i dag, også har vi spist pizza og masse godteri♥ Endelig har regnet (som jeg har ventet på) kommet til jæren! Er så utrolig rart, jeg har lengtet etter regnet og gleder meg syykt til vinteren. Okei, hadde faktisk ikke noe spessielt å blogge om i dag, sorry about that. Skaarl komme med mye gøyyy blogging i denne uka, so stay tuned.


Marit og meg en gang i Mai. 

Hva har dere gjort i dag?

California dreamin'

 Aah, sitter i senga mi og drømmer meg bort til et varmt og nydelig sted, nemlig California! Harregud, det ser helt fantastisk ut å være der. Alt California har å by på, masse shopping, enorme strender, kveldene i California og egentlig alt. Min drøm nå, er å få reise til California å språkreise. En vakker dag - er jeg der.

 

Mine profiler

Heei! Siden jeg nettopp har begynnt blogginga igjen tenkte jeg å dele mine profiler rundt forbi i denne sosiale nettverden. Sounds good? (Dere burde legge meg til over alt nå altså). Haha neida, joda. 

 ♥Twitter; @Matildeergaa

 ♥Snapchat; Matildebieber

 ♥Kik; Matildebieber

 ♥Facebook; Matilde Erga

 ♥Formspring; Matiiiilde (4 i'er til deg som er blind)

 ♥Instagram; Matildeerga
 

Hva heter dere? Kanskje jeg følger deg! 

good night, my lovers



Heihei! I dette øyeblikk ligger jeg plantet i den gode myke senga mi og chiller maxx med min nydelige ♥ macbook ♥. Tenkte bare jeg skulle stikke innom for å si godnatt, til alle mine lesere. Jeg må bare beklaage for at jeg ikke har kameraet tilgjengelig på et par dager.. Det er stuck på campingplassen til vennina mi, så får det tilbake når hun kommer hjem. Skal prøve på goode bilder uansett (haha). Anyways; God natt, mine søte små.  

new blog

♥ HEI ♥  Okei, det her trodde jeg aldri skulle skje igjen. Trodde aldri jeg kom til å lage meg en ny blogg, men HEI her er jeg! Tidligere har jeg hatt - hmm la meg tenke... 7 blogger. Ingen av de ble sånn skikkelig vellykket. Men må si det var morsomt å ha den ene bloggen, som jeg hadde sammen med en vennine. Husker så godt at vi ville lage oss en køddeblogg, og pludselig der låg vi på topplista i hele Norge. Bloggen eksisterer faktisk forsatt (!!!) men ingen blogger da. OKEI NÅ MÅ JEG SLUTTE Å SNAKKE MEG BORT. 

 Jeg er en jente på 15, snart 16 år. Etter sommerferien skal jeg begynne på vidergående skole, på linja helse og oppvekst. Denne bloggen ble laget nå fordi... jeg kjeder meg. Neida, joda. Fikk pludselig bare blogglysten tilbake etter mange månder uten blogg. Om dere er heldige kommer jeg til å kommentere tilbake:):) neida, gjør det uansett. 

 

HAR DERE NOEN SPØRSMÅL? 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » August 2013 » Juli 2013
legg meg til som venn

Heisann! Jeg er en jente på 15 år og bor på en liten plass på jæren som heter Nærbø. På fritida spiller jeg fotball og er med venner :-) Husk; jeg kommenterer ALLTID tilbake


Kontakt


Mateblogg@hotmail.no


Kategorier



gratisdesign av Tonjemt
hits