bad weather

Helluuu ♥ Nå sitter jeg i senga mi og slapper heelt av, kom nettopp hjem fra Oslo. Kom hjem til det perfekte været:):) Lyn og torden. Som jeg har lagt merke til har det vært dårlig vær i hele dag på jæren? Strømmen ogsånt har visst gått rundt forbi. Kødder ikke, det var et dritt stort lyn nettopp, der vi kunne se mønsteret på lynet. Jeg støkker på hver eneste blink som kommer, er livredd. Alt topper jo med at de har meldt lyn og torden fra nå og utover natta, GREAT. Kommet ikke til å sove inatt jeg. Noen andre som har dårlig vær? 

SkrivebordsbakrunnerHeisann! Det er vell et par av dere som pleier å lage kollasjer til å ha til skrivebordsbakrunn på macbooken/pcen? Fant disse bildene på macen, og tenkte at jeg kunne dele de med dere, om dere ikke har sett de fra før av. Synst de er såå søte og fine ♥   - Kollasjene er laget av Aurora Mohn. 

Har dere tatt i bruk noen av de kollasjene?


Goodbye July, Hello August!

Hei dere! Da er månden Juli over for i år, den beste månden i hele året. Kanskje fordi det er den månden som vi har alle dager fri, og fordi det er den månden som sola skiner mest i? Nå begynner jeg og glede meg til skikkelige hverdagsrutiner, og til vinteren starter. Synst det er så sykt koselig med vinter, det er definitivt en av mine favoritt årstider! 

 

Hvilken månde liker dere best?


FORRESTEN; Igårkveld ble jeg ny Admin i en gruppe på facebook som heter "Justin Bieber Norge" så Til alle beliebers der ute, ALLE må bli med i gruppa på facebook! Trykk HER for å komme rett inn til gruppa. 

 

 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » August 2013 » Juli 2013
legg meg til som venn

Heisann! Jeg er en jente på 15 år og bor på en liten plass på jæren som heter Nærbø. På fritida spiller jeg fotball og er med venner :-) Husk; jeg kommenterer ALLTID tilbake


Kontakt


Mateblogg@hotmail.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits