HØSTFERIE

ÅÅH, DET ER SÅ DEILIG MED HØSTFERIE NÅ! Kan tippe nesten alle bloggere har "høstferie" til overskrift, right? haha. Hvertfall, i dag sluttet vi klokken to på skolen, og jeg fikk meg såvidt hjem pga vinden. Det er faktisk helt sykt hvor mye vind det har vært ute i dag, og i natt. Jeg stod opp til glassbiter som lå overalt utforbi, av et glassbord som hadde knust.

Nå er det faktisk bare tre dager til jeg får besøk fra Trondheim, jeg gleder meg såå mye. Skal bli helt fantastisk å se henne igjen ♥ Hva skal dere i  høstferien?
2 cool 4 school

HELLOOO! Right now, sitter jeg på skolen og egentlig ikke gjør noe som helst. I dag skal vi gå helt til klokken tre, er såå slitsomt med lang dag. Etter skolen drar jeg og Malin en liten tur innom M44 på carlings, skal bare kjøpe en bukse der haha. KUN én dag igjen til høstferie nå! 


oh helloooo BACK.... again

♥ Hei, dere. Pludselig stoppa jeg bare å blogge, helt tillfeldig. Vet ikke hvorfor egentlig, tror jeg ble enoormt lei av en slags grunn jeg ikke vet selv. Jeg har tenkt på å begyne å blogge igjen, sykt lenge. Derfor har jeg bestemt meg for å starte igjen! 

Om bare tre dager til er det høstferie, det skal bli så utrolig godt nå som jeg er ekstremt skolelei. Det tror jeg nok alle er. I høstferien får jeg besøk av min bedre halvdel, Malin Skauge. Det skal bli så herlig å se henne igjen, etter fem månder! Hva skal dere i høstferien?


Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2013
legg meg til som venn

Heisann! Jeg er en jente på 15 år og bor på en liten plass på jæren som heter Nærbø. På fritida spiller jeg fotball og er med venner :-) Husk; jeg kommenterer ALLTID tilbake


Kontakt


Mateblogg@hotmail.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits