Blondie.. again

Hei! Ups... sorry for null blogging på to dager, har vært sykt travel med skole, bursdagsfering med familien osv. Men NÅÅ skal jeg prøve å skjerpe meg, lover. 

I dag var jeg hos frisøren og fikk stripet håret mitt tilbake til blondt. DESVERRE fikk jeg bare tatt et bilde før kameraet mitt gikk tomt for strøm. Bilde fikk en grøn-ish farge, som det ikke gikk å redigere bort. Derfor redigerte jeg det til svart/hvitt, haha ikke at det viser så mye da men... ;);) Viser bedre senere!


fint hæ

 

soon christmas

Hei! Ååh, dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til jul nå. Det har kommet litt snø her, gatene, kjøpesentrene osv har blitt pyntet med fine julelys, og i dag er det faktisk bare en månde til jul. Desember er absolutt min favoritt månde, uten tvil! 

I morgen på skolen skal vi ha julebakst i mat & helsen, det blir såå koselig ♥ Synn at jeg mistet iphonen min i do, og ikke får tatt noen snapchater/instagrambilder/twittre osv da. Kødder ikke, føler meg HELT lost. Får ønske meg ny iphone til jul da. Laget forresten en julebakrunn- ish til macbooken min, har kommet i julestemning allerede jeg, haha. DECEMBER, COME FAST!!! 

tilbake

HEEEI ♥ Okei, jeg kan vell bare starte med å si jeg er tilbake? Klarer aldri å unngå å la vær å blogge, av en eller annen grunn. Trodde jeg hadde sluttet for godt nå... uten og si ifra, wuups. I det siste, siden høstferien har jeg hatt besøk av en vennine fra Namsos (ved Trondheim). Det var så utrolig koselig! Satt sammen en video som jeg la ut på youtube, deler den og her. Håper dere liker den! 

hva synst dereee?
Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2013
legg meg til som venn

Heisann! Jeg er en jente på 15 år og bor på en liten plass på jæren som heter Nærbø. På fritida spiller jeg fotball og er med venner :-) Husk; jeg kommenterer ALLTID tilbake


Kontakt


Mateblogg@hotmail.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits